ZOMER SALON 2019 - zo. 23 JUNI 2019 / 16.00 UUR

Zomer Salon 2019

Opening 23 juni 2019 om 16.00 uur

 

Niffo Galerie/Recycle Studio

Pretorialaan 4 b

3027 EM Rotterdam

Op zondag 23 juni om 16.00 uur, is de opening van de expositie ‘Zomer Salon 2019’ in Niffo Galerie/Recycle Studio aan de Pretorialaan 4 b, te Rotterdam-Zuid. In de Zomer Salon 2019, wordt een selectie van schilderijen tentoongesteld, gemaakt door volwassenen, deelnemers aan de workshops van het Atelier de Kleine Vis, een project van stichting Zona Franca. De begeleider van het atelier is kunstenaar Juan Heinsohn Huala.

 

De schilderijen zijn het afgelopen jaar gemaakt. Sommige deelnemers komen al jaren naar het atelier, anderen zijn net begonnen met tekenen en schilderen. Ze werken met acryl verf op doek, mengen verschillende technieken, plakken van alles op het doek en/of experimenteren er op los, met bestaande beelden of hun eigen creaties. Als je aan vrijheid denkt, dan is het maken van je eigen schilderij zo een moment. Het resultaat gaan we vieren met de expositie, bij Niffo Galerie.

 

Deelnemers aan de Zomer Salon zijn: Chahira Kalai, Daniela Rosas, Maria Jacobs Garrido, Willy Klis, Fonger Boontjes, Lilia Garrido, Meche Ramirez, Monica Ruiz, Nilva Larico, Soraya Parvani, Lucy, Cristina Jannes, Gigi, Ligia, Veronica Bulnes Grittern, Margarita Izquierdo, Ayten Simsek, Lily Barradas en Patricia Plazas. 

 

10 jaar bestaan

In november 2019 zal het Atelier Kleine Vis 10 jaar bestaan. Opgericht als buurt initiatief, is het atelier een dynamische werkplek geworden voor volwassenen en kinderen die alle ruimte en begeleiding krijgen om hun eigen kunstwerk te maken. De volwassengroep werkt op dinsdag en op vrijdag vanaf 10 uur.

 

Voor meer informatie en contact:

Stichting Zona Franca, Juan Heinsohn Huala, info@zonafranca.nl