IN HARMONIE MET DE WERELD - VAN 25 JUNI TOT 23 JULI 2023

Opening tentoonstelling IN HARMONIE MET DE WERELD

Zondag 25 JUNI 2023

Van 14.30 uur tot 17.00 uur

Niffo nodigt u uit voor de tentoonstelling “In harmonie met de wereld” van @Burning_ _Desk en Juno frog you too! Float is onze gast bij deze expositie met zijn nieuwe installatie „Headup”.

De titel zegt het al. Ze willen hun eigen visie met betrekking tot duurzaamheid aan de wereld laten zien. En tegelijkertijd willen ze ons ook bewust maken van hoe belangrijk het is om de balans tussen mens en natuur te behouden.

 

Duurzaam illustreren door: @Burning_ _Desk

Burning Desk is een illustrator/kunstenares uit Rotterdam. Als illustrator gaan we niet altijd even duurzaam te werk, daarom startte Burning Desk in mei 2022 een onderzoek naar 'Duurzaam illustreren' (gesteund door het Stimuleringsfonds).
Tijdens dit onderzoek maakte zij o.a. haar eigen pigmenten, verf, papier, potloden, gummen, markers & kwasten en experimenteerde zij met deze zelfgemaakte materialen Dit alles is samengekomen in een visueel manuscript. Met dit manuscript hoopt Burning Desk andere illustratoren te inspireren stil te staan bij hun eigen maakproces.

 

Juno frog you too!

Juno frog you too! is een Colombiaanse - Nederlandse autodidactische kunstenares wonend in Rotterdam. Ze houdt van natuur en dat wil ze met haar werk laten zien.

Juno's zijn kleine kikkers uit het Amazone-oerwoud,  nagemaakt op een speelse manier en met een positieve metamorfose boodschap.

Kan je zelf ook een belangrijke bio-indicator zijn van de balans in de wereld?

Doe mee en wees ook als een kikker, blij springend zonder angst voor veranderingen, als een waar symbool van ons ecosysteem: "de aarde"...frog you too!

 

Float

Met mijn installaties en interventies houd ik het publiek op een humoristische en sarcastische wijze een spiegel voor, zonder daarmee sturend of belerend te zijn. Ik probeer mijn installaties te laten functioneren op het kantelpunt tussen zinloosheid en fascinatieomdat daar tussenin de ‘verwondering’ zich bevindt.