TENTOONSTELLING "DISINI DAN DISANA/ HIER EN DAAAR" - 21 nov. 2021 t/m 9 jan. 2022

WELKOM OP 21 NOV. TUSSEN 14.00 UUR EN 17.00 UUR BIJ DE START VAN DE TENTOONSTELLING "DISINI DAN DISANA/ HIER EN DAAR"

 

ELKE ZONDAG OPEN VANAF 28 NOV. T/M 9 JAN TUSSEN 12.00 UUR EN 17.00 UUR

I.v.m. Covid-19 mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd naar binnen. U kunt zich ook aanmelden via zcochia@yahoo.com 

Op zondag 21 november 2021 – tussen 14.00 uur en 17.00 uur - opent Niffo Galerie /Recycle Studio de expositie ‘Disini dan Disana/ Hier en Daar’. De tentoonstelling laat zien foto’s van Tijmen Hobbel - foto’s die een beeld geven van het speciaal onderwijs op Bali op de locatie van stichting Sjaki-Tari-Us. Deze stichting zet zich in voor  kinderen en tieners met een verstandelijke beperking, onder het motto: “Niet minder, maar anders begaafd”. Voor deze doelgroep bieden ze een lesprogramma aan en leren de ouders hoe om te gaan met hun kind. 

De expositie wordt georganiseerd i.s.m. en in opdracht van stichting Happy Birds. Deze stichting wil de ontwikkeling van VSO onderwijs op Bali stimuleren door een vervolg op het bestaande lesprogramma te ontwikkelen.

 

Met de bouw van een kleinschalig resort ‘Archipelago’ dat tevens dienst doet als praktijkschool, krijgt deze doelgroep een praktijkopleiding op maat. Hierdoor wordt voor hen de kloof tot de arbeidsmarkt verkleind.

 

Voor de ontwikkeling van het resort/praktijkhuis ‘Archipelago’, op het terrein van de Bali-Hati school in Lodtunduh, ten zuiden van Ubud, centraal Bali is geld nodig. De verkoop van de gepresenteerde foto’s is voor oprichter Peter Klein Gunnewiek de start van acties om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen.

Naast de foto’s van Tijmen Hobbel geeft de tentoonstelling informatie over de mogelijkheden van deze doelgroep in Nederland en op Bali.

 

Openingstijden: zondag 12.00 – 17.00 en op afspraak

 

 

Contact gegevens Niffo Galerie/ Recycle Studio

 

Zoë Cochia:06-14.24.72.00

Email: zcochia@yahoo.com

 

Contactgegevens stichting Happy Birds

 

Peter Klein Gunnewiek: 06-36.10.42.07

Email: stichtinghappybirds@outlook.com