DE HUISKAMER - 18 JULI 2016

FiLMAV0ND – REGELS

Niffo-jongerenteam uit Afri

Moreno, Amin & Marcelo

 

1: Tijdens de film blijf je stil. Alleen op gepaste momenten mag je geluid maken zoals o.a. lachen, gieren, brullen.

2: Als je iemand wil meenemen geeft dat op tijd aan want er zijn beperkte plekken

3: Wij zijn met een team verantwoordelijk voor de films die worden afgespeeld. Als in de film, scenes voorkomen met overmatig drugs, alcohol gebruik, overmatig sex of geweld betekent niet dat dit als voorbeeld gebruikt moet worden. Juist het tegendeel.

4: Als de film is afgelopen zijn wij met z'n alle bezig met het opruimen van het pand. Degene die dat niet wilt doen die heeft pech en mag de volgende filmavond niet bijwonen. 

5: De leeftijd van de bezoekers die wordt niet bepaald door het team. Het gaat om de film die wordt gekozen en hoe je het mentaal mee om kan gaan. Als je je gaat gedragen als een chiengboy (kleine jongen) tijdens de film wordt je de volgende keer ook als een chiengboy (kleine jongen) uit het pand weggestuurd. 

We hopen hierbij dat de regels duidelijk zijn overgekomen tot de persoon die het leest. Er is voldoende informatie op te halen bij het Niffo - team en dit zullen je de gedurende avond ook helpen. Als je hier niet aan mee wil doen zou je dan ook zo vriendelijk willen zijn om ons met rust te laten tijdens de film. 

 

Met vriendelijke groet,

Niffo – jongerenteam

Moreno, Amin & Marcelo