POETRY & TALKSHOW: DE STEM VAN DE VROUW - 17 DEC. 2015 18.30 UUR

POETRY & TALKSHOW: DE STEM VAN DE VROUW

17 DEC. 2015

Inloop vanaf:               19:00 uur

Show time:                  19:30 uur

 

Nadira Jansen, Jessica Riedewald, Loraine Klaiber en Bellita Carol presenteren de Poetry & Talkshow “De stem van de vrouw”, een bemoedigende en inspirerende show voor alle jonge dames en vrouwen.

 

De Stem Van de Vrouw is een theatrale show waarbij op een poëtische wijze de verhalen van de vrouw worden vormgegeven. Het zelfbeeld, de identiteit, de eigenwaarde en de bewustwording van de vrouw staan hierin centraal. De verhalen die behandeld worden, bestaan uit verschillende onderwerpen waar elke jonge dame en vrouw wel op de een of andere manier mee geconfronteerd wordt in het leven. 

De spelers geven dit vorm en maken onderwerpen bespreekbaar waar normaal gesproken niet zo snel over gesproken wordt. Terwijl dit onderwerpen zijn die de vrouw voor een groot gedeelte vormt en haar visie naar de wereld toe beinvloedt. 

 

De show wordt vormgegeven door poetry, theater en dans. Het doel van de Poetry & Talkshow is om een dialoog te voeren met het publiek, elkaar te bemoedigen en te inspireren. 

 

Dat is de kracht van De Stem Van De Vrouw, het gaat niet alleen om de ervaringen en de verhalen van de spelers, maar ook om de stem van alle vrouwen in het publiek.

 

Spelers: 

Jessica Riedewald

Loraine Klaiber

Nadira Jansen

Host: Bellita Carol

 

Graag aanmelden voor de Poetry&Talkshow. Dit in verband met het aantal zitplaatsen. 

Aanmelden via: nadira58@live.nl