JANE WHO  "SONGS FOR ROBIN" - DO. 14 APRIL 2016 VANAF 19.30 UUR

Jane Who komt naar Rotterdam!

 

En niet zonder reden, want haar EP "Songs for Robin" is eindelijk uit! Gewapend met ijzersterke songs in akoestische bezetting trekt ze het land door tijdens haar "Songs for Robin" EP release tour. First stop: Rotterdam! Jij komt toch ook?

 

BIO:

Jane Who heeft al behoorlijk wat bereikt: Ze won de prijs voor Beste Song met Popsport 2008/2009, zong backing vocals op albums van Sandy Dane en a balladeer en speelde op verschillende radiostations, waaronder Slam!fm en L1. Ook verzorgde Jane verschillende voorprogramma’s, waaronder a balladeer, Benny Hitt en de Dutch Eagles.

 

Janneke, oftewel Jane Who, is afgestudeerd in de discipline Songwriting aan het Rock City Institute te Eindhoven. Hier kreeg ze met klasgenoten Kovacs en Stef Classens les van o.a. Rupert Blackman (Causes) en Daan Koch (Wolfskop, Stereo). Met Stef Classens deed ze ook een huiskamertour. Onlangs nam Jane het vliegtuig naar Ierland voor een kleine tour. Daar speelde ze onder andere in Whelans, het bekende podium in Dublin waar eerder acts als Ed Sheeran, Glen Hansard en Mumford & Sons stonden!

 

Tegenwoordig studeert Janneke songwriting en zang aan het Codarts conservatorium te Rotterdam. Daar krijgt ze o.a. les van zangtechniek-goeroe Harjo Pasveer, die met artiesten werkt als VanVelzen, Alain Clark en Caro Emerald. Geïnspireerd door alledaagse drama en beïnvloed door songwriters als Ryan Adams en Regina Spector, schrijft Jane Who melancholische popliedjes met een dynamische stem.

 

WEBSITE:

www.janewho.nl

 

SOUNDCLOUD:

www.soundcloud.com/jane_who