AORAKI IMPROVISATIE CONCERT PERCUSSIE EN ZANG 11 APR. 2016 - GEANNULEERD

AORAKI   

IMPROVISATIE - CONCERT PERCUSSIE EN ZANG 11 APRIL 2016

 

HEAD IN THE CLOUDS

Friso van Wijck en Margje Ottevanger hebben elkaar gevonden in hun passie voor de diepere werking en rijke expressiemogelijkheden van geïmproviseerde muziek.

 

Opgegroeid op respectievelijk een boerderij en aan de rand van een dorp klommen deze drummer en zangeres hoog in de bomen, bouwden hutten in het graag en dammen in de sloot. Die verbinding met de natuur klinkt door in hun ontmoeting op het podium. Vanuit verstilling laten zij de geluiden diep van binnenuit opwellen. Daarbij is er een heldere ontvankelijkheid voor datgene wat er “in de lucht hangt”. Zo zitten publiek en musici als het ware samen op een grote schommel.

 

AORAKI is Maori voor “hoofd in de wolken”. Luisteren naar Margje en Friso zal daar zeker voor zorgen. Bovendien is het de naam die gegeven is aan de hoogste bergtop van Nieuw-Zeeland. Dit is naar verluidt een van de beste plekken ter wereld om naar de sterren te staren, omdat er heel weinig kunstmatig licht is in de omgeving.

 

Praktische informatie

Deur open 19.30 uur

Aanvang concert 20.00 uur

Pretorialaan 4B

3072EM Rotterdam

 

Graag op tijd arriveren in verband met intieme setting.

 

Neem voor een optimale ervaring je matje en een kussen mee. Flesje water mag. Open geest is facultatief. Liever geen telefoons of camera’s.

 

 

Entree vrij toegang; donaties zijn een optie