OPEN DAG PRETORIABLOK 6 AUG 2016 - VAN 12.00 UUR TOT 17.00 UUR

DEELNEMERS

Wil je kennismaken met het creatieve en culinaire aanbod in Pretoriablok en wil je ontdekken wat jij kan?

Kom dan op zaterdag 6 augustus 2016 tussen 12.00 en 17.00 uur naar Afrikaanderwijk.

Vooraf opgeven of inschrijven is niet nodig.

 

Zie hieronder het aanbod van Niffo Galerie/ Recycle Studio in Pretorialaan 4B Rotterdam, maar ook andere ondernemers/ deelnemers.

ARI-garderobestylisteGarderobescreening, Stijl, Pasvorm, Kleur, Workshops, Personal shopper Low-budget, in te huren voor evenementen

ARI-garderobestyliste richt zich op vrouwen tussen 30 en 60 jaar oud.  Een vrouw die omtrent haar kledingkeuze nog niet weet wat haar eigen identiteit is en welke stijl het best bij haar past.   

ARI-garderobestyliste zal d.m.v een korte demonstratie haar diensten presenteren.  ARI-garderobestyliste   wilt je persoonlijkheid versterken door een betere eerste indruk te maken of eigen stijl te willen verfrissen.  

Motto: 'Kleding is het uitdragen van jouw identiteit'.

 

 

"Ik ben Arian Vreugd, 41 jaar oud.  In 2015 heb ik het roer omgegooid en ben ik naast mijn baan, mijn onderneming ARI-garderobestyliste gestart. Mode is voor mij belangrijk! Het maakt niet uit in welk humeur ik ben. Alles wat ik draag moet prettig zitten. Over mijn kleding ben ik dan ook nooit onzeker!

Vanuit mijn kernwaarden onderscheid ik mij van andere stylisten door te staan voor duurzaamheid in de diensten die ik aanbied. Ik heb mijn passie voor mode handen en voeten gegeven.

Met ARI-garderobestyliste ben ik sociaal-maatschappelijk betrokken en luister ik naar het verhaal achter de mens. Met mijn onderneming kan ik stylen, maar vooral mensen blij maken met datgene wat ze nodig hebben."

 

Aquarel in Zuid gaat over plezier maken en hebben, geeft je energie en laat je weer met nieuwe inzichten naar jezelf en de ander kijken. Tijdens de open dag kun je een proefje maken en de magie van de kleurwereld uit te proberen.

Kom jij ook aquarellen met Elvira op de open dag? 

KARIKATUREN MET GUSTAVE NOEL

Een stap voor stap les over schilderen/ tekenen van portretten en karikaturen